Sportiva din Târgoviște, Sorana Cîrstea, a avut ghinion la tragerea la sorți a tabloului principal a turneului de tenis de la Hiroshima, din Japonia. Sorana va înfrunta încă din prima rundăp unul din capii de serie, jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo.

Turneul de la Hiroshima, din Japonia, un turneu ce desfășoară pe hard, va debuta cu tabloul principal în data de 9 septembrie.

Foto- postare facebook-instagram Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea, una dintre cele două românce prezente pa tabloul principal (cea de-a doua este Mihaela Buzărnescu) va debuta în fața favoritei 7 de la competiție, jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tormo.

La competiție mai participă și Patricia Țig, ce însă a fost nevoită să joace în calificările turneului de 250.000 de dolari din Japonia și care, pentru a accede pe tabloul principala trebuie să treacă astăzi (8 septembrie 2019) de o reprezentantă a gazdelor (K Okamura.)

Sorana Cîrstea va fi, începând de luni (9 septembrie 2019) numărul 95 WTA, în urcare 11 poziții față de precedenta clasare. Cîrstea este românca ce a ajuns cel mai departe (turul III) la ultimul turneu de Mare Slem al anului (US Open), ce s-a încheiat cu victoria canadiencei de origine română Bianca Andreescu.