Bărbatul de 44 de ani, din București, acuzat c furturi din mai multe saloane de înfrumuseţare din centrul oraşului Târgovişte, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Judecătorii au decis ca suspectul să fie dus în arestul Poliţiei Dâmboviţa, după ce a spart mai multe frizerii, dar şi un apartament, de unde a furat bunuri în valoare de 22 de mii de lei.

„Poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Târgovişte, Biroul Investigaţii Criminale, au reţinut luni, 21 ianuarie, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, în sarcina căruia au fost probate un număr de 8 infracţiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că faptele au fost comise în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019”, arată IPJ Dâmboviţa.

Chiar dacă a susținut că este nevinovat, bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere în plină acțiune.

Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei.

„Totodată se pare că acesta ar fi pătruns şi într-un apartament. Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei, fiind recuperate bunuri în valoare de 8.000 lei”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Dacă va fi găsit vinovat pentru furt calificat, individul riscă până la 7 ani în spatele gratiilor.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentUPDATE: CJ Dâmbovița a deschis Transbucegi după ureche. A lipsit avizul Poliției Rutiere
Articolul următorVideo| Pe repede înainte. Manifestările dedicate zilei de 24 ianuarie, doar 30 min. de program, la Târgoviște