Echipele clubului CSM Târgoviște par să fi intrat în zodia eșecului. După ce echipa de volei a piedut ultimele patru confruntări și echipa feminină de baschet a reintrat într-o perioadă în care nu mai reușește să lege victoriile, așa cum sun obișnuiți fanii echipei. Într-un meci disputat în deplasare, târgoviștencele au pierdut categoric confruntarea de la Satu Mare, scor 76-62

CSM Satu Mare (fotowww.totalbaschet.ro) a fost iar mai puternică decât echipa târgovișteană, în partida contând ca etapă a opta, a primei părți a campionatului ( a doua a returului). În nordul țării, gazdele de la Satu Mare și-au adjudecat doar două sferturi, ca și în partida tur de la Târgoviște, din luna octombrie. Dar, ca și la prima confruntare, din actualul sezon, a fost suficient pentru a își adjudeca victoria în partidă.

CSM Satu Mare- CSM Târgoviște 76-62 (11-15, 18-8,24-15,23-24)

Este doar a treia victorie pentru sătmărence, în toată istoria confruntărilor cu CSM Târgoviște, echipa dâmbovițeană conducând, per total, cu un categoric 34-3. De remarcat că două din aceste victorii au fost adăugate, în palmaresul sătmarencelor, în ultimele două luni.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost, în această ultimă confruntare, B. Denson 22 de puncte, în vreme ce de la oaspete Toma, Chivu și Ghiță au marcat fiecare câte 11 puncte.

Articolul precedentFOTO Investiție de 280.000 euro într-un centru de recuperare pentru copii cu handicap din Găești
Articolul următorRovana Plumb nominalizată între cei 40 de membri din conducerea PES Europe