La peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Bucegi, iarna este ca la ea acasă. Potrivit salvamontiștilor, vântul suflă cu putere, iar în ultimele zile a nins, așa că s-a așternut un nou strat de zăpadă.
Stratul de zăpadă depus în ultimele ore pe platoul Munţilor Bucegi este de 40 de centimetri, pe alocuri ajungând şi la 50 de centimetri şi este viscol. Turiştii sunt sfătuiţi de către salvamontişti să nu meargă la munte acum.
Șeful Salvamont Dâmbovița, Doru Deaconescu, spune că un singur traseu este deschis turiștilor în acest moment.
„A nins în ultimele zile. În zona Platoului Padina s-a așezat un nou strat de zăpadă de aproximativ 6 cm. Singurul traseu deschis e spre Babele. Spre Vf omu, de la peste 2.000 de metri e iarnă în toată regula. Vântul bate cu putere și nu e indicat pentru turiști să urce acum”, a spus Doru Deaconescu.
Articolul precedentFOTO|Primăria Târgoviște va demola o tribună a stadionului „Eugen Popescu”, pentru a pregăti arena de liga I
Articolul următorUpdate| Doi frați au căzut într-o groapă plină cu apă la Conțești. În ciuda eforturilor disperate, au fost declarați decedați.