Primăria Târgoviște a prezentat, ca în fiecare an, flota de utilaje cu care atacă sezonul de iarnă 2018-2019. 50 de utilaje pregătite în orice moment să intervină în orice moment, asigură edilul Cristian Stan.

De asemenea, aproximativ 250 de salariați de la Direcția de Salubritate, Eco Sal și Municipal Construct vor asigura turele de permanență.

„Primăria Târgoviște este pregătită să intervină. Avem peste 50 de utilaje pregătite să facă față situațiilor și, de asemenea, aproximativ 250 de oameni pe care ne bazăm de la Direcția de Salubritate, Eco Sal, Municipal Construct, la care mai putem adăuga și voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. La nivelul municipalității va fi organizat și un dispecerat care să funcționeze 24/24”, a declarat primarul Cristian Stan.

În acest moment, în depozitele Direcției de Salubritate există aproximativ 500 de tone de nisip, 800 de tone de sare, peste 4.000 litri de motorină.

„Sper să avem o iarnă care să nu ne ridice probleme deosebite, însă și dacă situația o va impune, avem totul punct la pus încât să intervenim cât se poate de repede. Dacă vor fi căderi importante de zăpadă, tot ceea ce însemnă aparatul Primăriei Târgoviște, plus instituțiile subordonate, vor fi angrenate pentru activitatea de deszăpezire. Cred că suntem pregătiți”, a spus edilul.

Edilul a mai precizat că în caz de urgență, angajați ai Inspectoratului de Jandarmi, ai ISU Dâmbovița, dar și militari de la Garnizoana Târgoviște vor da o mână de ajutor.

Articolul precedentAmbasadorul Rusiei, întâlnire cu „ambasadorul BOR”, la Târgoviște
Articolul următorAccidentați pe trecerea de pietoni. Două cazuri, în interval de doar câteva ore