Convocat în procedură de urgență, Consiliul Județean Dâmbovița a ales un  nou președinte în fruntea forului legislativ al județului Dâmbovița. Convocarea consilierilor județeni a avut loc imediat după ce fostul președinte, Daniel Comănescu, a pierdut postul de șef al CJD, ca urmare a retragerii sprijinului politic, de către PSD.

Moment vot alegere președinte CJD (Alexandru Oprea și Iulian Brezeanu)

Ca urmare a vacantării postului de președinte al CJ Dâmbovița ( amănunte aici www.realitateadedambovita.net) consilierii județeni dâmbovițeni au fost convocați, în procedură de urgență, pentru a alege un șef al Consiliului Județean Dâmbovița.

 Foto– Alexandru Oprea (PSD)                            Foto– Iulian Brezeanu (PNL)

Cele doar două grupuri politice din acest for (PNL și PSD) au propus câte un candidat ce a fost trecut pe buletinul de vot. Iulian Brezeanu (din partea PNL) și Alexandru Oprea (din partea PSD).

Fără nicio surpriză la vot, fostul președinte al CJ Dâmbovița, social-democratul Alexandru Oprea ( în perioada 2016-martie 2018) a fost realeas pentru a conduce, din nou, acest for.

Din totalul de voturi (34 din 35 de consilieri prezenți) Alexandru Oprea a primit 21 iar contracandidatul său Iulian Brezeanu (PNL) doar 13. În aceste condiții social-democratul Alexandru Oprea redevine președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Articolul precedentȘofer oprit cu focuri de armă, pe DN 72. De ce nu a tras pe dreapta, la semnalul oamenilor legii
Articolul următorȘantier „abandonat” de constructor, la marginea Târgoviștei. Beneficiarul, CJ Dâmbovița, reacționează