Jucătoarea de tenis târgovișteancă, Sorana Cîrstea, a reușit să treacă de primul tur al turneului de tenis din Ungaria. În prima manșă Sorana a trecut de Ana Bondar, o jucătoare maghiară, beneficiară a unui Wild Card, oferit de organizatori.

După mai multe eșecuri în primul tur sau încă din fazele de calificare ale turneelor la care a participat, în 2019, Sorana Cîrstea a reușit în sfârșit să câștige o partidă. Sorana nu mai reușise să treacă de primul tur al unui turneu încă din luna ianuarie.

S-a întâmplat la „Hungarian Ladies Trophy” de la Budapesta, un turneul de 250.000 de dolari. În prima fază a turneului Sorana Cârstea (nr.108 WTA) a trecut de Ana Bondar (nr. 223 WTA). Jucătoare maghiară a ajuns pa tabloul principal al turneului grație unui Wild Card oferit de organizatori.

A fost

Sorana Cîrstea- Ana Bondar 4/6, 6/3, 6/4

Întro partidă ce a durat 2h și 13 min. și în care jucătoarea din Ungaria a beneficiat de ajutorul publicului dar, în multe rânduri, și de cel al arbitrilor de linie.

Sorana Cîrstea a căzut nu mai puțin de 16 poziții, în clasamentul WTA, din această săptămână, părăsind după multă vreme Top 100. Cea mai bună poziție ocupată, de jucătoarea din Târgoviște, a fost locul 21 WTA, în anul 2009.

foto articolSorana Cîrstea Instagram

Articolul precedent„Dragobetele” sărbătorit la liceu
Articolul următorRecital vocal – instrumental „Ambasadorii Muzicii”, la Sinagoga UVT