Echipa târgovișteană de baschet feminin CSM Târgoviște, revenită în acest sezon în prima ligă valorică, a pierdut și cea de-a doua confruntare, din tot atâtea posibile, în ediția de campionat 2018-2019.

În meciul contând pentru etapa a treia a ligii de baschet feminin (foto, sursa www.totalbaschet.ro), echipa târgovișteană s-a deplasat la Arad, pentru un derby de tradiție din baschetul feminin românesc (Arad- Târgoviște). Echipa condusă de Cătălin Tănase nu a reușit însă să se impună, decât în unul dintre cele patru sferturi ale partidei, ceea ce s-a dovedit insuficient, pentru a câștiga și partida. Rezultatul confruntării a fost:

ICIM Arad- CSM Târgoviște 78-65 (23-11, 22-18,18-22,15-14)

Americanca Monique Coquer a fost cea mai bună marcatoare a oaspetelor dâmbovițence, cu un total de 15 puncte. De la gazde Marta Fodor, 17 puncte, a fost principala marcatoare a partidei. Următorul meci al echipei din Târgoviște va avea loc pe teren propriu, în „Sala Sporturilor”, sâmbătă 26 Octombrie, în compania vicecampioanei din ediția precedentă CSM Satu Mare.

(sursa foto articol- www.csmtargoviste.ro)

Articolul precedentBărbat spânzurat, descoperit lângă o unitate de învățământ târgovișteană
Articolul următorPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!