Al patrulea caz de dispariție de la domiciliu, din ultimele două săptămâni, a fost înregistrat în Dâmbovița. Și în acest caz este vorba de un minor.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități de căutare a adolescentei CHIRIȚĂ BIANCA MIHAELA, aflată în plasament la un asistent maternal din localitatea Dragodana, satul Picior de Munte, care, în dimineața zilei de 30 octombrie a.c., a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Minora, în vârstă de 17 ani, era îmbrăcată cu o pereche de colanți negri, un tricou roz și un pulover negru.

De asemenea, aceasta era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru închis.

Semnalmente: 1,60- 1,65 m înălțime, aproximativ 57 de kilograme greutate, ochi căprui, față ovală, părul șaten deschis, lung. Prezintă două cicatrici (arsuri de la țigară) pe mâna dreaptă.Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.”

Articolul precedentDin nou în Coreea de Sud. Teatrul „Tony Bulandra” invitat la două festivaluri teatrale în Asia
Articolul următorTitu, pe harta orașelor încinse de „vara indiană”. Câte grade s-au înregistrat în ultima zi de octombrie