Şoferi drogați prinşi pe șoselele din Târgoviște! De această dată, polițiști dâmbovițeni au depistat un bărbat de 38 de ani, din Văcărești, care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Acesta a fost prins șofând, vineri după-amiază, pe Bulevardul I. C. Brătianu, unul dintre cele mai circulate din municipiu. Pe numele său, polițiștii au deschis un dosar penal.

“La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, pe bulevardul I.C. Brătianu, un bărbat de 38 de ani, din Văcărești, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Polițiștii au condus conducătorul auto la spital, unde rezultatul analizelor a fost pozitiv pentru consumul unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conform art. 336 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Totodată, oamenii legii reamintesc  participanților la trafic faptul că, la acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea unor accidente de circulație și depistarea și sancționarea celor care nu respectă normele rutiere, polițiștii de la rutieră se află la datorie pe drumurile publice din județul Dâmbovița.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool sau alte substanțe!

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentOrdinul privind distribuirea pastilelor de iodură de potasiu a fost publicat în Monitorul Oficial. Vezi lista farmaciilor
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică