Un puternic incendiu a mistuit parțial Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” din Târgoviște. Focul a izbucnit de la un scurtcircuit, spun pompierii.

Incendiul a izbucnit în după amiaza zilei de 17 septembrie, într-un dormitor al cantinei de ajutor a sărăcilor, „Floare de Colț”, după cum mai este denumit, de târgovișteni, așezământul situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu din oraș.

În dormitorul din  Complexul de Servicii Sociale „Floare de Colț” Târgoviște-centrul rezidențial pentru copii și tineri, după denumirea oficială, la momentul izbucnirii incendiului, nu se afla nicio persoană.

Pompierii de la ISU Dâmbovița, prin detașamentul Târgoviște au intervenit cu două autospeciale de stingere (ASAS) și o ambulanță SMURD.

Din păcate, focul deosebit de puternic a distrus obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie și un televizor din dormitorul cuprins de flăcări. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric.

Nu au fost victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală, înregistrându-se doar importante pagube materiale.