Au fost momente de panică, duminică seara, pe Calea București, din municipiul Târgoviște.

Baia unui apartament de la etajul 4 al unui bloc a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgență. Pentru siguranța lor, 15 locatari au fost evacuați. Totodată, o persoană a făcut atac de panică. Acesteia i s-au acordat îngrijiri medicale de către paramedici.

“Se intervine pe Calea București, la blocul O1B pentru stingerea unui incendiu la etajul 4 al blocului. Din primele informații incendiul se manifesta în baia apartamentului. La locul evenimentului pompierii au lichidat rapid incendiul, în acelașai timp acționând și pentru ventilarea scării de bloc pentru evacuarea fumului.

Pentru siguranța lor au fost evacuați 15 locatari. S-a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru lucru la înălțime, iar SAJ cu un echipaj.

Pe timpul operațiunilor de evacuare o persoană a fost observată că a suferit un atac de panică. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul SAJ. Din fericire nu au fost identificate alte victime”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL/ Țara „arde”, liderii politici se distrează pe bărci de lux
Articolul următorPlăți APIA în avans pentru fermierii care au depus Cereri unice de plată în anul 2021