Un puternic incendiu a izbucnit la o casă din orașul dâmbovițean Titu. La fața locului intervin pompierii de la ISU Dâmbovița. O persoană a suferit arsuri grave.

Update

În incendiul de la Titu au ars bunuri din două camere ale casei cuprinse de flăcări și desemenea și bucătăria locuinței. Bărbatul de 44 de ani, ce a suferit arsuri din cauza incendiului, a fost transportat de urgență la UPU Titu, de un echipaj SMURD. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric, provocat de un cablu electric defect.

Știre în curs de actualizare

Focul a izbucnit la orele amiezii (28 decembrie 2019) la o casă din orașul Titu. Conform primelor informații, furnizate de ISU Dâmbovița, o persoană a fost rănită. Aceasat prezintă arsuri de gradul I, la nivelul feței și membrelor inferioare.

La fața locului intervin cei de la detațamentul Titu, al ISU Dâmbovița, cu 2 ASAS. Deamenea două ambulanțe (SMURD și SAJ Dâmbovița) au fost deplasate la locul incendiului.

Imagine

De curând (16 decembrie), tot la Titu, pompierii dâmbovițeni au fost nevoiți să intervină la un incendiu izbucnit la un bloc din localitate.

Intervenție pompieri, bloc Titu (16 decembrie 2019)

Atunci un apartament a fost distrus de flăcări, dar nu a fost nimeni rănit, întrgul blc fiind evacuat de pompieri, la vremea respectivă.

Articolul precedentCod gaben de viscol și zăpadă, în zona de munte, din Carpații Meridionali. Vezi unde ninge, în Dâmbovița
Articolul următorZeci de mii de articole pirotehnice confiscate și la IL Caragiale, în Dâmbovița