Două intervenții ale pompierilor găeșteni au avut loc în localitatea Măgura, din comuna Hulubești.

Ieri noapte, în jurul orei 23:15, pompierii găeșteni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier soldat cu o victimă, ce a avut loc pe raza localitatății Măgura (comuna Hulubești), în care au fost implicate două autovehicule (un microbuz și un autoturism).
La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Găești s-au deplasat cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de ambulanță SMURD.
Salvatorii de pe descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei din autoturism și asigurarea zonei.  

După acordarea primului ajutor calificat, persoana rănită a fost preluată și transportată la UPU Târgoviște de un echipaj de ambulantă SAJ. 
În această dimineață, la  aproape 8 ore de la primul eveniment, pompierii de la Detașamentul Găești aveau să fie solicitați, în acceași localitate Măgura, pentru a interveni la un incendiu izbucnit în interiorul unei locuințe.
Sosiți la locul evenimentului, salvatorii găeșteni au localizat rapid incendiul, care se manifesta în două camere ale locuinței. Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor restul casei și o proprietate învecinată.   
Din fericire, în urma producerii incendiului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: materiale combustibile din cele două camere (textile, mobilier, aparatură electonică și electrocasnică).
Cauza probabilă a producerii incendiului, stabilită în urma cercetărilor efectuate la fața locului, este scurtcircuitul electric provocat din cauza unui conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

Sursa: Realitatea de Dambovita