Un puternic incediu a cuprins, vineri după-amiază, un spațiu de depozitare și câteva anexe ale unui magazin din comuna Cojasca. Pompierii militari acționează de zor pentru lichidarea flăcărilor.

Au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere din cadrul ISU Dâmbovița.

Din fericire, până în acest moment nu sunt înregistrate victime. Intervenția se desfășoară cu dificultate din cauza degajărilor de fum.

Intervenția, în prima etapă, a fost direcționată pentru salvarea construcțiilor învecinate și nu există posibilități de propagare. Flăcările au afectat acoperișul unei case vecine pe o suprafață de aproximativ 7 mp, fiind salvată casa de locuit.

Sunt în desfășurare operațiuni de decopertare a acoperișului depozitului, aceasta fiind construit din panouri tip sandwich.

“Intervenție în cazul unui incendiu la un spațiu de depozitare al unui magazin din  comuna Cojasca.

Se acționează cu trei autospeciale de stingere de la Garda Cornești, Garda Răcari și Detașamentul Moreni.

La locul incendiului pompierii au constatat că arde un depozit pe o suprafață de circa 300 mp, și anexe pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Pompierii au localizat incendiul și acționează pentru lichidarea acestuia.

Pentru gestionarea optimă a evenimentului, forțele de intervenție au fost suplimentate cu 3 autospeciale de stingere, una de descarcerare și una de lucru la înălțime”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET. Durerea ne curăţeşte. Omul este cu adevărat om în durere. În bucurie el se schimbă, devine altcineva
Articolul următorIncendiu puternic într-o gospodărie din Dâmbovița