Un incendiu violent s-a produs în această dimineaţă, în jurul orelor 05.00, într-o gospodărie din satul Bălteni, comuna Conţeşti. Flăcări puternice au cuprins acoperișul unei case pe strada Crinului.

Mai multe echipaje de pompieri au pornit în grabă spre locația indicată.  Pompierii ajunși la fața locului au descoperit acoperișul cuprins de foc. 

Potrivit salvatorilor, acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. În mai puțin de o oră, situația era sub control. Focul a fost localizat rapid și s-a acționat pentru lichidarea acestuia.

Totodată, salvatorii au acționat și pentru înlăturarea efectelor negative. Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Gărzii Răcari, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și pompierii Detașamentului Titu, care au acționat cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentReguli noi pentru construcția grădinițelor, elaborate de Ministerul Dezvoltării
Articolul următorAPP somează Parlamentul „să renunțe la creșterile salariale nesimțite pentru președinte, miniștri și parlamentari: „Să ceară SCUZE poporului român!”