Un şofer a fost depistat conducând deși avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa, iar celălalt a fost descoperit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat un bărbat de 35 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Calea Domnească, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cazul acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

De asemenea, sâmbătă  după-amiază, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Politie Rurală Titu au depistat, pe drumul județean 711 D, în localitatea Lungulețu, o persoană care ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și aici,  polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCarmen Dan, despre protestele din 10 august: „Am convingerea că totul a făcut parte dintr-un plan bine organizat”
Articolul următorCiclonul polar părăsește România, dar se instalează GERUL: temperaturi de -15 grade