Cazurile de șoferi fără carnet de conducere  ce, în plus, se urcă la volan și după ce au consumat importante cantități de „lichide bahice”, sunt din ce în ce mai numeroase. Doar într-o singură zi, polițiștii dâmbovițeni au depistat, pe drumurile din județ, cinci bărbați ce se înscriu în această categorie.

Adevărate pericole mortale pe șosele, așa sunt caracterizați de obicei cei care se urcă la volan fără a a poseda permis de conducere, dar băuți bine. Județul Dâmbovița se poate înscrie cu succes în topul județelor cu cele mai numeroase astfel de cazuri. Doar în data de 4 februarie 2019, cinci bărbați s-au ales cu dosare penale pentru că au urcat la volan beți și fără permis de conducere.

Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 4 februarie a.c., polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a cinci bărbați sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau în stare de ebrietate și nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita legală de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Articolul precedentUPDATE: SJUT confirmă autenticitatea clip-ului cu „maidanezul” umblând pe holurile unității medicale
Articolul următorCopil de 8 ani, decedat în Centrul Social din Găești. Suferea de multiple afecțiuni