Un bărbat de 33 de ani, din Târgoviște, a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni. În ultimle ore bărbatul a încercat să tâlhărească o femei pe o stradă din Târgoviște și a intrat pentru un bărbat în casă sustrâgându-i, sub amenințare, televizorul.

Conform IPJ Dâmbovița:

Fotografie cu un caracter ilustrativ

„La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Târgoviște, bănuit de tâlhărie calificată și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Pe parcursul acestei zile (n.r.26 iunie 2019), cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cursul nopții de 24 iunie a.c., prin acte de violență, bănuitul ar fi încercat să deposedeze de poșetă o femeie care se deplasa pe o stradă din municipiu.

De asemenea, acesta este bănuit că ar fi pătruns în locuința unui bărbat și prin amenințări, i-ar fi sustras un televizor.

Bunul a fost recuperat și restituit părții vătămate.”

Articolul precedentLiceele din Dâmbovița unde te primesc cu medie sub 5
Articolul următorCursuri gratuite de formare profesională. Când şi unde se organizează cursurile în Dâmbovița