Fostul lider al PSD Dâmbovița, actualmente senator independent, Adrian Țuțuianu, se va înscrie în „Pro România” conform mai multor informații pe surse, ce urmează a fi confirmate în doar câteva zile. Liderul „Pro România”, Victor Ponta, anunțase, în urmă cu aproape două săptămâni, că informația va fi confirmată de Adrian Țuțuianu, la momentul oportun.

Informația  privind înscrierea lui Adrian Țuțuianu, în „Pro România”, a fost dată confirmată astăzi, 20.01.2019, de mai multe publicații centrale.

„Adevărul” a titrat:

„Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu (foto), excluşi din PSD pentru că i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, se vor înscrie săptămâna viitoare în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, susţin surse politice pentru Adevărul. Ţuţuianu şi Neacşu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor trage în campania de la europarlamentare pentru Ponta, nu pentru Dragnea.”

Dealtfel, Victor Ponta, în vizită la Târgoviște (foto), în data de 08 ianuarie 2019, declara(amănunte aici- www.realitateadedambovita.net) că așteaptă un răspuns de la Adrian Țuțuianu, privind o viitoare cooptare a senatorului de Dâmbovița, în formațiunea politică a fostului prim-ministru social democrat.

Conform surselor www.realitateadedambovita.net Victor Ponta și Adrian Țuțuianu stabilesc chiar acum momentul în care senatorul Țuțuianu va face anunțul oficial. Este posibil chiar ca anunțul să fie făcut în data de 24 ianuarie 2019. Nu întâmplător, pentru că liderul grupului „Unirea” din Senatul României, Adrian Țuțuianu,ar vrea ca înscrierea sa, în partidul lui Victor Ponta, să aibă atât impact cât și semnificații, 24 ianuarie fiind și ziua „Micii Uniri”.

Articolul precedentVideo| Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. Patru persoane accidentate
Articolul următorPeste 500 de tineri români, câștigătorii celei de-a doua runde #DiscoverEU