Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța s-au întâlnit într-un meci amical, la Ghimbav, lângă Brașov. trupa lui Gheorghe Hagi s-a dovedit o nucă multe prea tare pentru echipa antrenatî de Viorel Moldovan, târgoviștenii pierzând categoric confruntarea.

FC Viitorul Constanța (sursafacebook, FC Viitorul)

Viitorul Constanța venea după un categoric 8-0 împotriva celor de la CS Colțea (liga IV), în primul amical al verii. Și Chindia Târgoviște a început cu dreptul perioada de pregătire, victorie cu 3-1 împotrica celor de la Academica Clinceni (liga I), astfel că meciul, din perspectiva formei fizice, se anunța echilibrat.

Sursa foto– facebook, FC Chindia Târgoviște

Chindia Târgoviște a avut următoarea alcătuire (conform pagină facebook db-sport.ro):

Chindia, prima repriză: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Ioniță – Novac, Rață, Bic, Florea – Voduț, Cherchez.
Chindia, după pauză: I. Popescu – Martac, Benga, Cucu, Dumitrascu – Novac, Bic, Neguț, Șerban – Neicutescu, Burlacu. Antrenor: Viorel Moldovan.

În teren însă echipa lui Gheorghe Hagi a fost cea care a dominat. Astfel că, până la pauză, scorul a fost deja de 3-0 pentru constănțeni ( goluri în min. 18, 30 și 34).

În cea de-a doua repriză târgoviștenii nu au reușit decât să reducă din proporțiile scorului iar asta abia în ultimele minute ale partidei (min.87. Denis Șerban). Rezultat final:

Viitorul Constanța-Chindia Târgoviște 3-1 (3-0)

Articolul precedentDeținătorii de stâlpi, ce susțin cabluri de comunicații, sunt somați, de primărie, să facă inventarul, la Târgoviște
Articolul următorGăeștiul găzduiește, sâmbătă, un superb târg de nunți