Chindia Târgoviște a început bine și a terminat aproape lamentabil perioada de pregătire de dinaintea reluării campionatului, din liga secundă. Pe terenul sintetic de la Buftea, târgoviștenii au fost învinși, în ultima partidă de pregătire, de Daco-Getica (liga II) cu 0-2.

Partida cu cei de la Daco-Getica a fost ultima, din seria de cinci partide amicale, susținute de elevii lui Viorel Moldovan, în cantonamentul de lângă București. Cum toată lumea, din preajma echipei târgoviștene, aștepta un succes, contra mai modestului adversar, coleg de campionat în liga secundă, eșecul dâmbovițenilor a fost unul total neașteptat.

Chindia a început meciul cu: Aioani – Martac, Dudea, Șandru, Dumitrașcu – Șerban, L. Mihai, Lungu, Cherchez – A. Valentin, Neicuțescu.

La pauză se contura deja surpriza Daco-Getica conducând cu 1-0, după 45 de minute.

Nici în repriza secundă echipa condusă de Viorel Moldovan nu a reușit să își revină și să întoarcă meciul. La final a fost 2-0, pentru cei de la Daco-Getica, o echipă al cărei obiectiv, în liga secundă, este evitarea retrogradării, în vreme ce la Chindia se așteaptă promovarea în prima ligă, la finalul sezonului.

În perioada de pregătire Chindia Târgoviște a înregistrat, doar două victorii, în primele partide disputate, urmând trei rezultate negative, din perspectiva pretențiilor de promovare, anunțate dealtfel de echipa dâmbovițeană. Au fost înregistrate următoarele rezultate:

Chindia – Unirea Bascov (liga III) 2-1,

Chindia – CS Baloteşti (liga II) 3-1,

Chindia – Rapid  Buc. (liga III) 0-2 

Chindia- FC Voluntari (liga I) 1-1. și

Chindia- Daco Getica (liga II) 0-2

Sursa foto– AFC Chindia oficial, facebook

Articolul precedentOana Vlăduca, deputat PSD de Dâmbovița, a demisionat din partid. Merge la Pro România
Articolul următorFOTO| Incendiu la Brezoaele. Intervenția pompierilor a salvat locuința