Anunțurile meteorologilor, ce au prognozat o înrăutățre a vremii și chiar o posibilă tornadă, în zona Bucureștiului, au produs îngrijorare maximă și în rândul oamenilor de fotbal. Meciul Chindia Târgoviște- Sportul Snagov, ce va avea loc astăzi, 6 mai 2019, lângă București, la Ghermănești(IF), ar putea fi amânat din cauza condițiilor atmosferice.

Foto– jucătorii Chindiei inspectează gazonul de la Ghermănești (IF), 6 mai 2019

Sursa fotofacebook, FC Chindia Târgoviște

Partida, ultima din etapa cu numărul 33 a ligii a doua de fotbal, dintre Sportul Snagov și Chindia Târgoviște (mai multe amănunte aici www.realitateadedambovita.net) ar putea fi amânată. Jucătorii Chindiei sunt deja prezenți la Ghermănești (județul Ilfov) și au efectuat deja o inspecție a terenului, pe care urmează să se desfășoare partida (foto). Terenul se prezintă în condiții foarte proaste, iar condițiile atmosferice de la ora jocului (18.00) nu sunt deloc dătătoare de speranțe.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Meteorologii au anunțat că astăzi (6 mai 2019) ar putea fi o tornadă în Bucureşti și zona limitrofă, adică exact locul unde urmează să aibă loc meciul Sportul Snagov-Chindia.Este alertă meteo de vreme severă în toată ţara. Meteorologii anunţă vijelii, ploi torenţiale cu tunete, fulgere şi grindină, de duminică seară şi până miercuri dimineaţă. În plus, un val de aer polar este aşteptat peste România.

Decizia, în ceea ce privește soarta meciului Sportul Snagov- Chindia Târgoviște, va fi luată de centralul partidei, la ora disputării meciului (18.00). Oficialii dâmbovițenilor sunt foarte îngrijorați, din cauza prognozei meteo.

Cu toate acestea, fanii Chindiei se pregătesc să plece spre București (în jurul orei 15) ,galeria Chindiei anunând cea mai consitentă deplasare (numeric) din acest campionat.

Articolul precedentVremea schimbă „foaia”. Ploaie, furtună, grindină, temperaturi sub normal, în următoarele zile
Articolul următorProgramele de formare profesională demarate de AJOFM Dâmbovița în luna mai