Organizația PSD Dâmbovița se confruntă în continuare cu multe frământări interne. Biroul Permanent județean a ales un nou președinte executiv, în persoana deputatului Carmen Holban, după ce fostul președinte executiv, deputatul Corneliu Ștefan, își prezentase demisia din funcție, acuzând, printre altele, că organizația a fost „confiscată” de familia Plumb.

Fotodeputat Corneliu Ștefan, anunț demisie din funcție de preș. executiv

(20.06.2019)

În urmă cu aproximativ o lună (20.06.2019) președintele executiv al organizației, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat intempestiv că renunță la această funcție, prin demisie (detalii aici, www.realitateadedambovita.net), sugerând, printre altele, că organizația a fost confiscată de Rovana Plumb (președinte al organizației PSD Dâmbovița) și Andrei Plumb, fiul acesteia (numit vicepreședinte al PSD Dâmbovița).

În data de 19.07.2019 PSD Dâmbovița a anunțat, tot la fel de intempestiv, că organizația și-a ales un nou președinte executiv, dar și că a fost programat un calendar de alegeri interne. Totodată membrii PSD Dâmbovița sunt amenințați cu represalii, în cazul în care lansează public atacuri la adresa organizației.

Carmen Holban, președinte executiv PSD Dâmbovița

Comunicat PSD Dâmbovița

„Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a stabilit, în cadrul ședinței de vineri, 19 iulie 2019, un calendar intern pentru desfășurarea de alegeri în organizațiile locale de la nivelul județului, conform statutului, în perioada 15 august – 25 septembrie, urmate de Conferința Județeană de Alegeri, în data de 4 octombrie.

În cadrul aceleiași ședințe, BPJ a aprobat, cu unanimitate de voturi, propunerea ca deputatul Carmen Holban, vicepreședinte BPJ, să îndeplinească interimar funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița.

Biroul Permanent Județean a stabilit totodată sancționarea cu fermitate a membrilor organizației care, până la data alegerilor din 4 octombrie, lansează public atacuri la adresa organizației, atacuri care ar putea destabiliza buna desfășurare a calendarului alegerilor interne și a Conferinței Județene de alegeri.”

Comunicat PSD Dâmbovița

În acest sfîrșit de săptămână în Dâmbovița este așteptată și vizita președintelui partidului, premierul Viorica Dăncilă, ce efectuează un turneu național pentru susținerea candidaturii sale la alegerile preziedențiale, din partea filialelor.

Articolul precedentChindia pierde la limită cu Viitorul Constanța, scor 0-1, pe „Ilie Oană”, la Ploiești
Articolul următorO femeie de 75 de ani, lovită de o mașină, la Târgoviște. Șoferul a fost sancționat.Poliția avertizează.