În perioada 18 – 24 noiembrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 38 de evenimente.
Este vorba de 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), două incendii de vegetaţie, 15 acţiuni pentru asigurare zonă, 9 acţiuni pentru asistenţă persoane, o acțiune de evacuare a apei din gospodăriile populației, o misiune pirotehnică (distrugere elemente de muniție în poligon) şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două deblocări de ușă, o degajare copac căzut pe carosabil și o degajare elemente instabile la un imobil de locuințe).
Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 188 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat două exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi două acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de acces și intervenție).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la secţii de votare din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.
Articolul precedentCine este marele câștigător al festivalului Ileana Sărăroiu, ediția a VII-a
Articolul următorEști sigur că știi legea? Avertisment pentru bicicliști