În continuare județul Dâmbovița se află sub atenționarea de cod portocaliu de vreme severă, furtuni, căderi masive de precipitații și chiar căderi de grindină. La Niculești, pompierii de la ISU Dâmbovița au fost solicitați să intervină la o inundație în gospodăria unei familii din localitate.

Update(ora 11.30):

Județul Dâmbovița a ieșit de sub atenționarea de Cod Portocaliu. La Niculești (sat Ciocănari) mai multe gospodării (trei) au fost inundate. Au intervenit pompierii de la ISU Dâmbovița ( Garda Cornești).

(Video)

Știre inițială (ora 10.00)

Căderile masive de precipitații, din ultimele 24 de ore, au dat bătăi de cap autorităților dar și locuitorilor județului Dâmbovița. Chiar dacă până la acaestă oră nu s-au semnalat probleme grave tot a fost nevoie de intervenția autorităților.

La Niculești, județul Dâmbovița, pompierii dela ISU „Basarab I” Dâmbovița, intervin chiar în această dimineață ( 1 iunie 2019). Este vorba de o gospodărie din satul Ciocănari, ce a fost inundată. La fața locului intervine Garda Cornești cu o ASAS și o motopompă.

Codul portocaliu de furtună și căderi masive de precipitații este valabil doar până la ora 10.00 a zilei de 1 iunie 2019.

Articolul precedentFoto| Ceasul primit cadou de Papa Francisc, din partea Guvernului, este realizat la Pucioasa
Articolul următorDragan Nesic, pentru a treia oară la conducerea echipei de volei a CSM Târgoviște.