În data de 16 aprilie 2019, în urma încetării mandatului președintelui CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost emisă dispoziția prin care a încetat de drept contractul de management în baza căruia Ionuț Săvoiu a îndeplinit funcția de administrator public la Consiliul Județean Dâmbovița.

Săvoiu deținea funcția din luna mai 2018.

„Cu această ocazie țîn să mulțumesc Consiliului Județean pentru încrederea acordată, întregii echipe din conducere și personalului din cadrul instituției pentru colaborarea avută. Doresc totodată să mulțumesc primarilor din județ și reprezentanților instituțiilor de la nivel județean ai căror colaborator dedicat în derularea diverselor activități comune m-am străduit să fiu. Am avut experiența deosebită a unui an de muncă susținută pe multiple planuri. Au existat multe provocări și dificultăți dar și satisfacția unor lucruri bine angajate în perspectivă în interesul întregii comunității dâmbovițene. Cred cu tărie în viitorul proiectelor pe care le am avut în grijă și în impactul acestora în dezvoltarea infrastructurii și economiei județului. La nevoie, voi fi un sprijin real pentru noua echipă de conducere de la Consiliul Județean în domeniile de competență”, a precizat Ionuț Săvoiu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prefectura Dâmbovița a anunțat că Daniel Comănescu a pierdut mandatul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ca urmare a unei decizii de retragere a sprijinului politic, de către PSD.

Daniel Comănescu, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ( până în data de 17 aprilie 2019) a fost ales consilier județean pe lista PSD Dâmbovița, la alegerile din 2016.

Cel mai probabil, viitorul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița va fi actualul consilier județean PSD, Alexandru Oprea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPenitenciarul Găești a început campania de recrutare a candidaţilor
Articolul următorGrupare din Dâmbovița, specializată în spălare de bani, destructurată de polițiști