În aceste zile, la Târgoviște, în Dâmbovița, are loc o competiție inedită de minifotbal. Pompierii din toată țara își dispută titlul de campioni, într-o competiție ce are la start reprezentanții a 16 județe din țară.

În perioada 04 – 07 iunie a.c., în municipiul Târgovişte, se va desfăşura etapa finală a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR” – ediţia 2019.

„La această competiţie, organizată de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR), participă echipele reprezentative ale unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din 16 judeţe.

Astfel, pentru titlul de campioană naţională a pompierilor la minifotbal, în cadrul competiţiei se vor întrece echipele reprezentative ale inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă din: Arad, Bistriţa – Năsăud, Botoşani, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 07 iunie a.c.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiţiei sportive sunt: promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Sperăm ca această competiţie să se desfăşoare, ca şi în anii anteriori, în spiritul fair – play -ului şi colegialităţii, urându-le succes tuturor competitorilor.”

Se precizează într-un comunicat al ISU Dâmbovița.

Articolul precedentFOTO VIDEO Parada Bebel Fest 2019! Actori din 20 de țări au dansat pe străzile din Târgoviște
Articolul următorAtenție! În iunie, sirenele de alarmare a populației sună doar pentru situații reale