Jandarmii dâmbovițeni au fost solicitați să facă verificări la o unitate școlară din Găești, Dâmbovița. Solicitarea, venită din partea unui reprezentant al instituției de învățământ, viza un minor, de 16 ani, ce venise la ore cu un briceag asupra sa (foto).

Conform unui comunicat al reprezentanților Jandarmeriei Dâmbovița:

„Jandarmii au fost sesizați de un reprezentant al unei instituții de învățământ din orașul Găești, cu privire la faptul că un elev se află în sala de curs cu un briceag asupra sa.
Aceștia s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 16 ani a pătruns în unitatea şcolară cu un briceag, pe care pretindea că îl folosește pentru a se apăra de alți colegi.
Tânărului i s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituții publice”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.”

Articolul precedentReferendumul, fără implicare din partea PSD. Adrian Țuțuianu: „Băi, dați-o dracului, când suntem serioși?”
Articolul următorDecizie bănuită: Ţuţuianu şi Neacşu au fost excluşi din PSD