Un bărbat din Doicești, județul Dâmbovița, va fi mult mai reticent, de acum înainte, în momentul în care va răspunde întrebărilor unui necunoscut, ce îl abordează pe stradă. Bărbatul a fost nevoit să sune la 112, după ce, în urma unui dialog cu un necunoscut, pe o stradă din Târgoviște, a constat că a rămas fără bani.

Polițiștii dâmbovițeni au reușit relativ rapid să îl identifice, pe cel care l-a lăsat fără bani pe bărbatul din Doicești. Reprezentanții legii avertizează însă:

Atenție la persoanele străine care vă abordează pe stradă!

Fiți vigilenți și evitați discuțiile cu acestea indiferent de pretextul abordării!

Evitați să purtați asupra dumneavoastră sume importante de bani sau bunuri de valoare!

Conform reprezentanților IPJ Dâmbovița, în cazul bărbatului din Doicești, ce a sunat la 112, ca să reclame că a fost prădat de o sumă importantă de bani, lucrurile au stat în felul următor:

„La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat din Doicești, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgoviște, ar fi fost abordat de o persoană necunoscută care i-a sustras 450 de lei din buzunarul pantalonilor.

De îndată, s-a constituit echipa operativă, iar în urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat de 43 de ani, din Târgoviște.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile (n.r. 3 septembrie 2019) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.”

Articolul precedentUn târgoviștean acuzat de tâlhărie calificată a fost reținut de polițiști
Articolul următorBreaking News! Cutremur de 4,5 grade, în zona Vrancea. Cutremurul s-a resimțit la Târgoviște