Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au impresionat din plin la ediția din acest an a turneului internațional Elite Open Karate Championship, desfășurat la Londra, la sfârșitul săptămânii trecute.
La puternicul concurs din Regatul Unit, sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit să urce de patru ori pe podiumul de premiere, în urma evoluțiilor avute.
Cele mai importante rezultate au fost obținute la nivel de echipe. Atât echipa de kumite copii 12-13 ani, cât și cea kata U14 au intrat în posesia medaliilor de argint. Echipa de kumite copii 12-13 ani a fost alcătuită din Alexandru Munteanu, Ștefania Huiu, dar și doi sportivi de la MSC Târgoviște, Mihai Stan și Ana Maria Hura Tudor. De asemenea, echipa de kata a fost formată din tandemul Ștefania Huiu și Daria Furnică, sportivă legitimată la Yama Sport Club Târgoviște.
La individual, doi karateka ai clubului nostru au urcat pe treapta a treia a podiumului. Dintre sportivii care au obținut bronzul la Elite Open Championship au fost Robert Merda, la kata juniori și Ștefania Huiu, la minicadeți kata, în limitele categoriei 50 de kilograme.
În urma rezultatelor înregistrate, karateka Clubului Sportiv și-au îndeplinit cu brio obiectivele la competiția din Londra. La ediția din acest an a concursului, delegația clubului nostru a cuprins un lot format din 4 sportivi: Alexandru Munteanu, Ștefania Huiu, Robert Merda și Răzvan Stanciu.
Sportivii de la CS Târgoviște au participat pentru a patra oară la Elite Open Karate Championship, dintr-un total de cinci ediții găzduite de capitala Angliei. La ediția din acest an, competiția a avut un nivel ridicat, participând 368 de sportivi, ce au reprezentat 48 de cluburi, din 8 țări. Scopul participării la concurs a constat în verificarea sportivilor pentru competițiile oficiale ce vor urma, dar și pentru dobândirea de experiență la nivel internațional.
Articolul precedentEchipamente moderne pentru sportivii și antrenorii Clubului Sportiv Târgoviște
Articolul următorVideo| Precizie germană? Klaus Iohannis a ajuns la Târgoviște mai devreme cu 30 de minute, decât era anunțat