Antrenorul celor de la Chindia Târgoviste, Viorel Moldovan, a promis, dupa finalul meciului cu Astra, câștigat de dâmbovițeni cu 2-1,că va urma o perioadă de schimbări la Chindia. A fost făcut si primul gest, unul însă nu foarte important. S-a renunța la serviciile lui Alin Dudea, jucător împrumutat de la Dinamo București.

Clubul Chindia Târgoviste a anunțat sec, pe site-ul propriu, că s-a despărțit de Alin Dudea (22 de ani), mulțumindu-i acestuia pentru perioada petrecută la Târgoviște.

Alin Dudea (foto) a venit la Târgoviște, sub formă de împrumut,în 2018, de la Dinamo București. Jucătorul a fost folosit de Viorel Moldovan mai mult în perioda când echipa juca în liga a II-a (17 meciuri), în liga întâi Dudea evoluând doar de 5 ori (de două ori titular) pentru Chindia. Jucătorul, ce a trecut de 21 de ani, se pare că nu  mai intrat în calculele de viitor ale lui Viorel Moldovan, ce s-a bazat pe el doar în perioada când îndeplinea criteriile de încadrare la U21, pentru a ajuta echipa, ce trebuia sa se conformeze regulii cu doi jucatori sub 21 de ani pe teren.

Sursa fotocaon.ro

Alin Dudea nu s-a întors la Dinamo decât pentru o singură zi, clubul bucureștean cedându-l mai departe, echipei de liga a II-a CSM Resița, tot cu titlu de împrumut.

Cei de la Chindia nu au anuțat, deocamdată, alte modificări în lot (renunțări la anumiți jucători), așa cum a dat de înțeles, că se va întâmpla, Viorel Moldovan,în urmă cu câteva zile.