Pe lângă faptul ca are deja binecunoscuta secție de Kickboxing și K1 în colaborare cu expertul în Jiu Jitsu Brazilian, Cătălin Vlad va mai deschide o noua secție dedicata acelor persoane care își doresc sa învețe “Grappling’ul-lupta la sol”.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) este cel mai recunoscut sport de contact și considerat cel mai eficient stil de luptă “la SOL”, stil de lupta pe care îl practica majoritatea campionilor din UFC.

Condiții de înscriere : -conduita bună în societate, nerecunoscut cu fapte penale -apt clinic -adaptarea la o disciplina de fier.

“Îmi doresc sa deschid și aceasta secție deoarece într-o situație care necesita autoapărarea, exista posibilitatea ca lupta sa nu se termine în picioare, fiind la sol atât victima cât și agresorul, într-o astfel de situație fiind nevoie ca victima agresiunii sa știe cum sa reacționeze pentru a imobiliza agresorul. Acest sport se adresează celor care au împlinit vârsta de 7 ani, până la 100. Pentru mai multe detalii, accesați pagina clubului VIPER SPORT GĂEȘTI “, a declarat Nicu Dragne pentru cronica-gaestiului.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentProgramele de formare profesională demarate de AJOFM Dâmbovița în luna mai
Articolul următorEmisiunile de titluri de stat pot fi cumpărate și în luna mai