Rectificare bugetară la Târgoviște. În urma unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, s-a adoptat decizia de a distribui, catre fiecare locuitor al orașului, a unui kit sanitar, format din două perechi de mănuși și două măsti de protecție. Fondurile necesare achiziționări materialelor au fost aprobate printr-o rectificare bugetară, în care au fost luate fonduri din bugetul teatrului local, ce erau prevăzute la capitolul organizare de evenimente.

Imagine

Târgoviște,15 aprilie 2020, pregătire kit-uri sanitare ce vor ajuge la locuitorii orașului

Suma totală aprobată la rectificarea bugetară de la Târgoviste, la capitolul cheltuieli suplimentare, este de 1.540.000 de lei, bani ce vor intra , conform rectificării, în bugetul propriu al Primariei Târgoviște. Cu aceiași sumă a fost micșorat bugetul Teatrului Municipal, instituție aflată în subordinea administrației locale. Banii erau prevăzuți ( de la stabilirea bugetului anual) pentru organizarea de evenimente, pe parcursul anului 2020, de către Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgoviste, lista fiind acum redusă semnificativ, prin această rectificare bugetară.

Conform edilului șef al orasului, prin măsura adoptată se vor achiziționa kit-uri sanitare ( câte doua măsti si câte două măști chirurgicale) ce vor fi distribuite gratuit către cetățenii municipiului Târgioviste. Acestea vor fi livrate, la locuințele târgovistenilor, pe parcursul săptămânii urmatoare.