Un tânăr din localitatea dâmbovițeană Boteni a reușit să comită mai multe infracțiuni, la legea circulației pe  drumurile publice, într-o singură seară. Bărbatul a condus un autovehicul cu numere de înmatriculare false, fără permis, nu a oprit la semnalul agenților, a provocat un accident, în care a lovit un monument, iar apoi a fugit de la locul accidentului. A fost identificat în cele din urmă de polițiști, la mai bine de 24 de aore după producerea incidentului.

Imagine

Conform polițiștilor dâmbovițeni:

În seara zilei de 17 decembrie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism care circula pe drumul județean 711 D, pe raza localității Lungulețu.

Conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fără a opri la semnalul regulamentar efectuat de către polițiști.

Ulterior, autoturismul s-ar fi izbit de gardul unui monument istoric de pe raza localității, fiind avariat, iar conducătorul auto părăsind locul evenimentului rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul avea numărul de circulație provizoriu expirat și fals, acesta fiind atribuit unui alt autovehicul.

De asemenea, ieri, 18 decembrie a.c., polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Boteni, stabilind și faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentA fost prins hoțul ce băgase spaima în proprietarii de automate stradale de cafea, din Târgoviște
Articolul următorVictorie pentru Sorana Cîrstea, în optimile turneului de tenis de la Limoges