Mai mulți tineri din Dâmbovița s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinși de polițiștii de la rutieră practic ignorând normele elementare de conducere a unui autovehicul. Fără permis, băuți la volan, sau cu un autoturism neînmatriculat, sunt faptele pentru care vor suporta rigorile legii.

Conform IPJ Dâmbovița:

„În ultimele două zile, polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, doi bărbați au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme radiate din circulație, iar o altă persoană, în timp ce se deplasa la volanul unui autovehicul, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, polițiștii au depistat la volanul unui autoturism, o tânără de 21 de ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Un alt tânăr de 17 ani, a fost surprins în timp ce conducea pe drumul public un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Totodată, un bărbat de 27 de ani, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.”

Articolul precedentScădere de 0,23% a ratei șomajului, în Dâmbovița
Articolul următorPSD Dâmbovița: „Vremea dezbinării a apus”