CSM Târgoviște a aniversat zece ani de existență. Pe lângă festivități, diplome și premii, clubul târgoviștean, finanțat din fondurile Primăriei Târgoviște, a primit și mesaje de susținere. De departe cel mai important a fost al legendarei jucătoare americane de baschet, Tina Thompson. Aceasta a jucat la echipa din Târgoviște, un sezon, în anul 2010.

 CSM-ul a aniversat 10 ani de existență, într-o întâlnire la care au participat cei mai mulți dintre cei care au contribuit, în vreun fel, în aceasta decadă, la performanțele clubului. Clubul are în componență secții de baschet și volei feminin,box, judo, radiamatorism și natație.

Secția de baschet a clubului este cea mai galonată, înregistrând cinci titluri de campioană națională între 2009 și 2018. Mai multe foste componente al echipei CSM-ului, în această perioadă, transmițând mesaje de susținre și felicitări.

De departe cel mai important a venit din partea legendarei jucătoare americance Tina Thompson.

„Târgoviște, 10 ani. Cât de extraordinar este. Vreau să vă felicit pe toți pentru o așa extraordinară realizare. A fost o plăcere și o bucurie, pentru mine, să joc la o echipă ca a voastră. Gabriel, mulțumesc pentru oportunitatea oferită și pentru felul cum m-ați primit, pe mine și familia mea, în așa fel încât ne-am simțit extrem de confortabil.Este o plăcere să vă urez tuturor felicitări și încă 10 ani, sper că totul este bine și ne vedem curând.”

A spus Thompson. Gabriel, la care se referă jucătoarea, în înregistrare, este Gabriel Boriga, cel care a fost primar al Municipiului Târgoviște, în momentul în care jucătoarea a evoluat pentru CSM, dar care a făcut și oficiile de gazdă, la gala a aniversară de 10 de existență, a CSM Târgoviște. Jucătoarea americană (născută în 1975) este retrasă din activitate, dar antrenează echipa Virginia Cavaliers, din WNBA.

A câștigat de două ori titlul olimpic cu echipa SUA și era cea mai galonată sportivă din istoria WNBA până în 2017. Peste hotare, Thompson a activat la echipe din Italia, Rusia, România (CSM Târgoviște) și Coreea de Sud.

Articolul precedentVicepreședinte PSD Dâmbovița, demisionar, după ce a văzut că a primit din sumele rezultate din PNDL
Articolul următorDulciuri, îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru zeci de copii, din partea ÎPS Nifon