Un elev, de la un liceu târgovistean, a fost umilit de proprii colegi, ce l-au forțat, sub amenințarea cu bătaia, să faca genoflexiuni și flotări. Cazul ar fi rămas necunoscut, pentru că nu a fost facută nicio plângere, dacă filmarea cu incidentul nu ar fi fost postată pe youtube. Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița s-a autosesizat si va decide măsuri în acest caz.

Foto-captură postare youtube

Incidentul a avut loc în urma cu două zile la Liceul Auto din Târgoviste. Elevul a fost pus de colegi să facă genoflexiuni si flotări, pentru ei, sub amenințarea că dacă nu le execută corect va primi căte o palmă de la fiecare. Ulterior imaginile au fost urcate pe youtube, de unul dintre colegii liceanului. Acum postarea nu mai este disponibilă, decât în variantă blurată (detalii aici ).

Imaginile au ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița ce a transmis un comunicat de presă (12 februarie 2020), în care anunță că se vor lua măsuri.

“In data de 10 februarie 2020, in timpul pauzei de la 10, trei elevi din cadrul Liceului Tehnologic Transporturi Auto din Târgoviște au umilit și lovit un coleg. Agresiunea a fost filmată si postata pe Youtube de către un coleg, fiind preluata de institutii de presa la nivel local si național , astăzi, 12 februarie 2020. Conducerea unității a convocat astăzi comisia de prevenire și combatere a violenței. Elevii implicați sunt in prezent consiliati de psihologul școlii. Poliția Municipiului Târgoviște s-a autosesizat si a început cercetările.” 

Au transmis cei de la ISJ Dâmbovița.

Articolul precedentLa două școli din Târgoviște s-au suspendat cursurile, din cauza gripei. Copii (doar din două clase) vor sta acasă o săptămână
Articolul următorÎncă un accident la Târgoviște. Al treilea în doar câteva ore