Cel puțin încă două localități din Dâmbovița s-au înscris pa harta localitaților în care au fost confirmate cazuri de coronavirus. Conform unor surse medicale, la Valea Lungă și la Brezoaele exista deja cel puțin câte un caz de coronavirus.

în ultimele zile din ce în ce mai multe localitati din Dâmbovița confirma existența cazurilor de coronavirus. În județul Dâmbovița, la momentul de față (11 mai), conform INSP, sunt confirmate 147 de cazuri de coronavirus, multe dintre acestea confirmate doar în ultima săptămână.

Foto- Primăria Brezoaele

La Brezoaele, conform unor surse medicale, este un prim caz semnalat în urmă cu câteva zile. Se pare ca este vorba de un bărbat ce s-a prezentat singur, cu simptome de coronavirus, la o unitate medicală, unde a fost testat și ulterior confirmat ca fiind infectat cu COVID 19.

Deasemnea și la Valea Lungă a fost confirmat un caz. Este vorba de un tânăr din localiate ce se pare că s-a prezentat singur la o unitate medicală pentru a cere să fie testat, acesta prezentând deasemnea simptome specifice de infecție cu coronavirus. Și în acest caz rezultatul a fost pozitiv. În ambele cazuri a fost demarată o ancheta epidemiologică (DSP) în localitațile de domiciliu ale celor confirmați pozitiv la infecția cu coronavirus.

Deasemnea și la Cojasca, localitate unde exista un caz confirmat de coronavirus, se pare că a fost confirmat un al doilea caz, tot în urma unei testări la cerere, a unei persoane ce s-a prezentat,cu simptome, la o unitate medicală.

Articolul precedentUpdate| Accident grav la Crevedia, pe DN 1. Motociclist spulberat de pe șosea, de o mașină
Articolul următorA fost făcută publică lista tuturor cazurilor de coronavirus din Dâmbovița. Trei orașe si 16 comune afectate