UVT Agroland Timișoara a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că se retrage din campionatul primei divizii feminine de volei din România. Decizia timișorenilor, motivată de neînțelegeri cu actuala conducere a Federației Române de Volei, afectează și clasamentul, una dintre echipele ce vor suferi fiind CSM Târgoviște.

Comunicatul celor de la UVT Agroland Timișoara, postat și pe propria pagină de socializare a clubului (foto-captură pagină facebook) nu lasă loc de dubii. Campionatul feminin de volei, divizia A1, aflat momentan în pauza de iarnă, va continua doar cu opt echipe, cel mai mic număr de competitoare din ultimii 50 de ani.

Cel mai probabil, partidele disputate de fetele de la Agroland vor fi anulate, în aceste condiții clasamentul urmând să sufere modificări (vezi foto clasament la zi).

Cum dintre echipele cu șanse la podiumul campionatului, în ediția 2018-2019, doar CS Știința Bacău a pierdut confruntarea cu Agroland ( în turul de campionat) toate celelalte echipe, CSM Volei Alba Blaj, CSM București și CSM Târgoviște vor pierde câte trei puncte în clsament. Cel mai mult contează aceste puncte pentru CSM Târgoviște, echipă aflată la egalitate de puncte (după nouă etape) cu CS Știința Bacău (15 puncte) în bătălia pentru poziția a treia.

Un clasament actualizat, după decizia celor de la Agroland, ar plasa CSM Târgoviște pe locul patru cu doar 12 puncte.

Campionatul se va relua în data de 19 ianuarie 2019, CSM Târgoviște urmând să evolueze, în deplasare, împotriva campioanei CSM București.

Articolul precedentCum a fost posibil ca Autostrada A1 să „înflorească” cu gropi
Articolul următorAu confiscat o „pădure” de lemne