Autoritățile județene au participat sâmbătă, 17 august, la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, la vernisajul lucrărilor realizate, în intervalul 1- 15 august 2019, în cadrul Taberei Naţionale de Sculptură ”Vasile Blendea”.
Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, a ajuns anul acesta la ediţia a IV-a și urmărește promovarea imaginii judeţului Dâmboviţa.
La tabăra de anul acesta, ce a avut ca temă „Epoca Brâncoveanu” și care s-a defășurat în cadrul Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, au participat sculptori cunoscuţi din ţară, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România: Marius Viorel Ivanovici – Piteşti, Mugur Vrânceanu – Galaţi, Lucian Tudorache – Piatra Neamţ și Mircea Ştefănescu – Iaşi.
Lucrările realizate în cadrul taberei de sculptură, vor rămâne în curtea Palatului de la Potlogi.
Articolul precedentSute de persoane i-au urmărit la lucru, la Potlogi, pe Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele sau George Mihăiţă
Articolul următorDănuț Lupu, despre comportamentul fanilor lui Dinamo după meciul pierdut în pe terenul Chindiei: „Nu sunt de acord…”