O bucureșteancă se pare că și-a propus să bată toate recordurile, în momentul în care s-a urcat la volan, după ce a consumat băuturi alcoolice. A fost oprită la timp, de polițiștii dâmbovițeni, ce au rămas și ei uimiți de ce a indicat etilotestul, în urma controlului de rutină.

Incidentul s-a petrecut în data de 17 noiembrie, pe raza de competență a polițiștilor rutieri din județul Dâmbovița. Conform unei comunicări a IPJ Dâmbovița:

Imagine cu un caracter ilustrativ

„O femeie de 28 de ani, din municipiul București, a fost surprinsă de polițiștii în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 În urma testării cu aparatul etilotest, aceasta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Valoarea indicată de aparatul etilotest reprezintă un adevărat record, cel puțin în ceea ce le privește pe doamenele depistate conducând sub influența băuturilor alcoolice, mai ales că statisticile arată că numărul femeilor, ce consumă băuturi alcoolice și apoi se urcă la volan, este cu mult mai redus decât cel al bărbaților.

Femeia s-a ales cu un dosar penal, pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentRomânia a pierdut dramatic confruntarea cu Cehia, la baschet feminin, din preliminariile Euro 2021, cu G.Irimia între protagoniste
Articolul următorBomba cu ceas din galantar. O femeie vindea alimente expirate, la Moreni