Inundații în mai multe localități din județul Dâmbovița, ieri, din cauza ploilor abundente.

Potrivit ISU Dâmbovița, localitățile afectate sunt  Pucioasa, Fieni, Brănești, Mănești și Potlogi. Misiunile de înlăturate a efectelor produse de fenomenele meteo se desfășoară  neîncetat, pompierii militari intervenind cu promptitudine în fiecare zonă afectată de inundații.

Imagine

“Echipaje de pompieri intervin în mai multe locații pentru degajarea apei din gospodării inundate în localitățile Pucioasa, Fieni, Brănești, Mănești și Potlogi, după o repriză de ploi abundente, județul Dâmbovița fiind sub avertizare Cod Portocaliu.

Se intervine pentru evacuarea apei în Pucioasa pe strada Carierei și la alte 2 gospodării, în Priboiu (Brănești) la 4 gospodării, în Fieni apa a intrat pe o scară de bloc și a afectat și 4 camere de la parter, în Românești (com. Potlogi) 2 gospodării și în Drăgăești Pământeni (com. Mănești). La intrarea în Pucioasa, drumul național 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 m.

În continuare se actionează în Pucioasa, pe DN71 în Priboiu, în Branestii și în Doicesti. În Priboiu se actionează cu o motopompă de mare capacitate pentru evacuarea apei”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

În total 52 de pompieri cu 10 autospeciale și 13 motopompe actionează pentru evacuarea apei care amenință săpătrundă în locuinte.

De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acționează și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile afectat cu motopompe și alte mijloace.

Sursa: Realitatea de Dambovita