Într-un congres de alegeri cu multe momente contondente, la PSD Dâmbovița, președintele formațiunii, Marcel Ciolacu a fost sfătuit, public, să găseasca modalitatea de face posibilă o alianță cu Pro România, cel puțin în ceea ce privește alegerile locale. Solicitarea a venit din partea primarului PSD de la Tărgoviște, Daniel Cristian Stan.

Imagine

Moment solicitare alianță PSD-Pro România (19 ianuarie 2020, Târgoviște)

Invitat, alături de Paul Stănescu, la Târgoviște, la congresul de alegeri al PSD Dâmbovița, Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a fost abordat public, de reprezentanți ai PSD Dămbovița, în cadrul discursurilor de prezentare a candidaturilor,să ia în considerare varianat unei alianțe PSD-Pro România, la alegerile locale, cel puțin. Solicitarea a a venit din partea primarului (PSD) de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

(video)

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a răspuns în niciun fel solicitării venite din partea social democraților dâmbovițeni, dar, cel mai important, nu a respins aceasta posibilitate. În Dâmbovița, Pro România este condus de Adrian Țuțuianu, adică fostul șef al PSD Dâmbovița, până la momentul în care a fost excus din partid de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea (noiembrie 2018).