Într-un congres de alegeri cu multe momente contondente, la PSD Dâmbovița, președintele formațiunii, Marcel Ciolacu a fost sfătuit, public, să găseasca modalitatea de face posibilă o alianță cu Pro România, cel puțin în ceea ce privește alegerile locale. Solicitarea a venit din partea primarului PSD de la Tărgoviște, Daniel Cristian Stan.

Imagine

Moment solicitare alianță PSD-Pro România (19 ianuarie 2020, Târgoviște)

Invitat, alături de Paul Stănescu, la Târgoviște, la congresul de alegeri al PSD Dâmbovița, Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD, a fost abordat public, de reprezentanți ai PSD Dămbovița, în cadrul discursurilor de prezentare a candidaturilor,să ia în considerare varianat unei alianțe PSD-Pro România, la alegerile locale, cel puțin. Solicitarea a a venit din partea primarului (PSD) de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

(video)

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu a răspuns în niciun fel solicitării venite din partea social democraților dâmbovițeni, dar, cel mai important, nu a respins aceasta posibilitate. În Dâmbovița, Pro România este condus de Adrian Țuțuianu, adică fostul șef al PSD Dâmbovița, până la momentul în care a fost excus din partid de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea (noiembrie 2018).

Articolul precedentTârgovișteanca Sorana Cîrstea reușește prima surpriză la Australian Open
Articolul următorLista lui Țuțuianu. Senatorul Pro România pune condiții pentru o colaborare cu PSD