Boxerul legitimat la CSM Târgoviște, Cătălin Cristea, a reușit o nouă clasare meritorie la Campionatele Naționale de Box. Cristea a câștigat argintul, la categoria grea, la competiția ce a avut loc la Târgu Mureș, în săptămâna tocmai încheiată.

Foto– Cătălin Cristea (roșu) și Nicu Tamaș (colț stânga imagine), decembrie 2018

Cătălin Cristea continuă să rămână cel mai bun produs dâmbovițean al momentului, în materie de box. Acesta a reușit să se califice în finala campionatului național unde din păcate a pierdut în fața unui sportiv de la Dinamo București.

„Cătălin Cristea a pierdut la puncte în fața dinamovistului Cristian Filip, unul dintre cei mai valoroși boxeri ai României, participant la Campionatul European, component al lotului național și multiplu medaliat cu aur la Campionatele Naționale de seniori.”

„A fost un turneu bun pentru Cătălin. Mi-aș fi dorit aurul, dar nu s-a putut. Și el și-a dorit titlul, însă în finală, adversarul său a fost superior. După două reprize echilibrate, în repriza a treia, Filip a reușit să se impună, iar decizia arbitrilor a fost una corectă”, a recunoscut antrenorul Nicu Tamaș, cel care l-a descoperit și îl pregătește pe Cristea, conform unei declarații postate pe site-ul oficial al clubului târgoviștean (csmtargoviste.ro).

Articolul precedentTensiuni în PSD, după ce Rovana Plumb, șefa PSD DB, a anunțat că a recuperat banii de la europarlamentare
Articolul următorGreu, dar meritat! CSM Târgoviște se impune în Giulești, în prima ligă de baschet feminin