În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…75 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură, local, la altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.
Vântul va mai crea unele probleme şi la mijlocul săptămânii, cu precădere la munte şi în regiunile estice, apoi se va linişti.
Temperaturile vor rămâne modeste, cu valori ce nu vor trece de 16 grade Celsius ziua. În plus, noaptea, vor fi minime negative în mare parte a ţării, aşa că local se va produce brumă. Miercuri, în sud, vor fi ploi slabe, iar în nord-est, precipitaţii mixte. Joi, înnorări vor mai fi prin nordul, centrul şi estul ţării.
În București, meteorologii anunță că, trecător cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35…40 km/h. Dimineața temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13…15 grade.
În jumătatea de nord a Moldovei vor fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare şi condiţii de polei. În Bucureşti va fi vreme închisă miercuri, cu șanse de ploaie slabă, iar vântul va avea intensificări de până la 40 km/h.
Dimineaţa, temperatura se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 15 grade.
Articolul precedentSpitalul Sanador a concediat medicii vinovați de decesul copilului din Găești, survenit în 2018
Articolul următorIncompatibilitate pentru viceprimarul din Găești