Începând cu luni, 4 februarie, pe perioada desfășurării amplelor lucrări de reabilitare și extindere care vizează Creșă nr. 13 “Pinochio”, copiii au fost relocați în incinta fostului corp B1 al Universității “Valahia” Târgoviște, situat pe Bulevardul Unirii.

„Asigurăm atât părinții, cât și cadrele didactice, că au fost luate toate măsurile astfel încât copiii să beneficieze de condiții optime, iar activitatea să nu aibă de suferit, lucru pe care l-am verificat personal. Mulțumim întregului corp didactic târgoviștean și, în egală măsură, părinților, pentru înțelegerea de care dau dovadă în această perioada în care trebuie să depășim inconvenientele mutării într-un alt spațiu de învățământ, în contextul în care, nu mai puțîn de 12 unități de învățământ targovistene, vor intră anul acesta în reabilitare, în cadrul celui mai amplu program de modernizare implementat vreodată la nivelul infrastructurii educaționale a orașului nostru”, a precizat primarul Cristian Stan.

Tot în incinta fostului corp B1 al Universității “Valahia” Târgoviște, însă la etajele 1 și 2, își va desfășura activitatea, începând de luni, 11.02.2019, și Grădiniță cu Program Prelungit nr.13.

Primăria Târgoviște derulează în acest an investiții la 16 unităţi de învăţământ cu o valoare totală de peste 100 de milioane de lei.

„Este cel mai amplu program de modernizare a municipiului Târgovişte, iar sursele de finanţare sunt multiple, respectiv surse PNDL, surse de la Ministerul Educaţiei, dar cei mai mulţi bani vin pe fonduri europene (Axa 4 şi Axa 10)”, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPucioasa: Scandal cu bătaie la restaurant, cu reținere
Articolul următorFinanțele se împrumută (iar) de la populație