Antrenorul celor de la Politehnica Iași, Mihai Teja, a prefațat meciul echipei sale cu cei de la Chindia, din etapa a 7-a a ligii I de fotbal. Teja spune că va fi cel mai greu meci al echipei sale, de până acum, în liga I de fotbal.

Cu Chindia va cel mai greu meci de până acum, a declarat Mihai Teja, înaintea confruntării Poli Iași-Chindia (23 august 2019), ce va avea loc în Copou. Antrenorul moldovenilor spune că dâmbovițenii au demonstrat un fotbal de calitate, în precedentele partide, chiar dacă nu au reușit să strângă prea multe puncte.

foto– Mihai Teja (sursa-gsp.ro)

 ”Le-am spus tot timpul jucătorilor că va fi un meci foarte greu, ca de altfel toate partidele. Toate sunt dificile. Nu poţi să intri pe teren să spui că ai un meci uşor. Încerc să le transmit băieţilor de fiecare dată că doar prin muncă, prin atitudine şi dăruire poţi să câştigi. Vom avea un meci mai greu decât celelalte. Chindia joacă un fotbal bun, au pus probleme foarte mari tuturor echipelor cu care au jucat şi chiar dacă nu au obţinut puncte multe, jocul a fost unul bun. Îl felicit pe Viorel Modovan pentru ce face. Trebuie să fim foarte atenţi pentru a lua cele trei puncte”.

A spus Mihai Teja.

FotoSuporteri Chindia Târgoviște (stadion Eugen Popescu Târgoviște- 2018)

Sursa foto AFC Chindia, facebook

La meciul de la Iași, târgoviștenii vor fi susținuți și de o mică galerie, ce a făcut deplasarea cu trenul, chiar în ziua meciului. La precedentele partide din liga I, Chindia a avut susținere pe toate stadioanele pe care a jucat, suporterii însoțind echipa peste tot.

Articolul precedentTabăra de comunicare și abilităţi practice pentru voluntari EUROPE DIRECT, la mare
Articolul următorSancționați pentru transport ilegal de persoane