Miron Mitrea a comentat la Culisele Puterii de la Realitatea PLUS scandalul momentului din USR. Consultantul politic consideră că partidul nu poate trece de 8-10% prin doctrina neo-progresistă pe care o îmbrățișează.

Miron Mitrea a comentat scandalul momentului la Realitatea PLUS, scandalul din USR:

„Dan Barna nu e un mare abil. USR nu are niciun lider, Cioloș e băiat bun dar e că apă sfințită, nu trece sticlă, nu reprezintă niște idei pe care să le înțelegem, Barna e reprezentantul de frunte al neo-progresismului. Populația care e tradiționalistă și e anti-sistem s-a dus la AUR. Nu știu ce reprezintă Cioloș, ideologic, un curent pro-francez, lucru care e în regulă, dar altceva nu aduce. Barna aduce doar lupta anti-corupție dar s-a dovedit că și el e băgat cu degetelele prin banii europeni. 
 
USR-ul își face de lucru singur. În loc să găsească o soluție, cu sau fără un leadership performant, nu prea are. 
 
Poate să fie un partid neo-progresist, dar neo-progresismul e probabil la un 8-10% în România. Peste 60% din populație e naționalistă, suveranistă”, a declarat Miron Mitrea.
Articolul precedent10 fapte care duc la suspendarea permisului de conducere din 27 februarie
Articolul următorMiron Mitrea, previziune despre coaliția PSD-PNL: ”Aș paria că e vorba de o alianță pe 3 ani – Nu cred că îl vor schimba pe Ciucă”