În județul Dâmbovița protestul #RomâniaVreaAutostrăzi, #șî eu nu a prins foarte bine, comparativ cu alte locuri din țară. Cei care au ales să protesteze, față de lipsa autostrăzilor din Românai, oprind activitatea, între ora 15.00 și 15.15, în ziua de 15 martie, au fost destul de puțini. Două administrații locale au oprit totuși lucrul, iar angajații au protestat în stradă.

Șoferii au oprit sporadic mașinile, pe raza jdețului Dâmbovița, în intervalul anunțat pentru protestul #RomâniaVreaAutostrăzi, #șî eu. Și mai puțini au fost cei care au semnalizat acest lucru, prin diferite postări în rețelele sociale.

  Moreni                                                            Picior de Munte-facebook Ionutz Iordache

Târgoviște, Calea Domnească, sursa- facebook, Vlad Dinulescu

La Găești și Răcari, două primării dâmbovițeni conduse de edili liberali, activitatea a fost întreruptă în intervalul 15.00-15.15, iar angajații au ieșit în stradă, la Găești, alături de primar. Localitatea este tranzitată de trei drumuri naționale DN 7, DN 72 și DN 61.

foto– primăria Găești 15 martie 2019, sursa- facebook, primar Gheorghe Grigore.

În multe alte locuri activitatea obișnuită a fost întreruptă, dar oamenii au ales să protesteze în interior, sau să nu apară în imaginile ce marcau participarea la eveniment, astfel că gesturile de protest au fost aproape invizibile.

foto– Hotel Peștera,munții Bucegi, facebook,

(„Până la 15.15 nu ne căutați, suntem afară la zăpadă”)

Articolul precedentMașină distrusă, după ce s-a izbit de un cap de pod. Șoferița a fugit de la locul accidentului
Articolul următorCe au găsit polițiștii în locuințele traficanților de tutun